The BladeForums.com 2024 Traditional Knife is available! Price is $250 ea (shipped within CONUS).
Order here: https://www.bladeforums.com/help/2024-traditional/
Yeah, it shouldn't, but if you live in Croatia (small country in south Europe) that's another story.
pozdrav, narucio sam ga preko jednog ebay ducana koji se zove universal cutlery. preporucam ti da pogledas tamo jer su im cijene dobre. Takodjer ti preporucam da nadoplatis express mail (oko 30$) jer je meni doso za manje od tjedan dana. Sto se samoga noza tice, brutalan je. Puno je veci nego se cini na slikama i toliko ostar da se mozes obrijat s njim (doslovno). Neznam dali znas ali cold steel je od 2007. promijenio celik na Tai pan-u iz AUS8-a u bolji VG-1 (San mai 3) pa ti savjetujem da nadjes upravo taj novi zato sto puno bolje drzi ostrinu.
Ja sam ga platio 190$. To se mozda cini puno ali moras uzeti u obzir da u Hrvatskoj kosta vise od 2000 kn. Sa carinom nisam imao nikakvih problema a u paketu su bila 2 noza. Bacio sam oko na ebay i vidim da u universal cutlery ducanu vise nema Tai pan-a (valjda rasprodan) ali ima puno drugih ducana koji ga drze.