Spyderco TI C46 Lum Tanto, Tatanka, Paramilitary 1, C131 Terzuola

Pennlu

Gold Member
Feedback: +96 / =0 / -0
Great spydies from my collection. I have had most of these a long time. I am sad to see them go, but it is time for someone else to enjoy them. Thanks for looking.

Spyderco C46P Bob Lum
Titanium Handles. Tanto. New in Box Condition. This one is rare and difficult to find in original titanium version. Smooth as glass action. One of the favorites from my collection.
$ sold

Spyderco Tatanka C180P
Has a couple small blade scratches that I pictured, otherwise excellent condition. It took me a very long time to acquire this beast of a knife. It did not disappoint.
$sold

Spyderco Paramilitary 1 C81GPCMO
I had to have the origional of the icon for my collection. I think it will be an excellent collectors item. Excellent Condition. I can not tell if it was carried, but appears unused.
$215

Spyderco C131CFP Terzuola
New In Box Condition. Carbon Fiber Another very difficult one to acquire. Feels great in the hand.
$sold

Last edited:
Are you guys using a VPN?

Imgur recently "upgraded" their website to prevent the use of it. So, you have to turn off your VPN.

At least that's the only way I can use Imgur any more. 🤷‍♂️

Last edited:
Skvělí špióni z mé sbírky. Většinu z nich mám už dlouho. Je mi smutno, když je vidím odcházet, ale je čas, aby si je užil někdo jiný. Díky, že jste se podívali.

Spyderco C46P Bob Lum
Titanové rukojeti. Tanto. Novinka v krabicovém stavu. Tento je vzácný a těžko k nalezení v originální titanové verzi. Hladký jako skleněná akce. Jedna z oblíbených z mé sbírky.
$450

Spyderco Tatanka C180P
Má pár malých škrábanců na čepeli, které jsem si představoval, jinak vynikající stav. Trvalo mi velmi dlouho, než jsem získal toto zvíře nože. Nezklamalo.
$475

Spyderco Paramilitary 1 C81GPCMO
Pro svou sbírku jsem musel mít původ ikony. Myslím, že to bude vynikající sběratelský kousek. Výborný stav. Nemohu zjistit, zda byl nesen, ale zdá se nepoužitý.
$215

Spyderco C131CFP Terzuola
Nový stav v krabici. Uhlíkové vlákno Další velmi obtížné získat. Cítí se skvěle v ruce.
$160
Hello, I would be interested in a tatanka, but seriously, do you still have it?

I would take it right away, but I'm from the Czech Republic and I don't know how to trade it. Do you have experience with this type of trade? aha sold ;)

Last edited:
Back