1. Week 43of the BladeForums.com Year of Giveaways is live! Enter to win a Spyderco C243PBK Edela + Misc Prize Pack

    Click here to enter the drawing for your chance to win a Spyderco Endela + Misc Prize Pack , Bladeforums.com swag or memberships!
    Be sure to read the rules before entering, and help us decide next week's giveaway by hitting the poll in that thread!

    Entries will close at 11:59PM Saturday, Oct 26 ; winners will be drawn on Sunday @ 5pm on our Youtube Channel: TheRealBladeForums. Bonus prizes will be given during the livestream!


    Questions? Comments? Post in the discussion thread here

Virus Issue on the Benchmade forum.

Discussion in 'Benchmade Knife Company' started by jkarp_53, Jan 24, 2016.

  1. jkarp_53

    jkarp_53

    May 25, 2006
    Please do (everyone) a favor and scan your computers. I've been picking up repeat infections (or attempted) while reading the postings. I use Avast and am on a clean PC. I suspect one or more of us is infected and I have no idea where the source of it is coming from.

    I can delete this posting once this problem is known...and Charlie, if this is something you on Blade management can address that would be welcome too.

    Regards to all.

    Joe
     
  2. jpm2

    jpm2

    Nov 19, 2014
    I haven't had any attempted infections, because I block all the ad's ?...
     
  3. marthinus

    marthinus

    Dec 10, 2006
    Joe. I only pick it up when visiting the G10 Griptilian thread on a certain page. The notification seems to be related to a specific image hosting site, ie, the virus is part of the image. The image hosting site is peoplehouse.org/wp-content bla bla bla (not going to give the full description here)
     
  4. jkarp_53

    jkarp_53

    May 25, 2006
    Thanks Marthinus, I am sure our Mod, Charlie, can do something with this. I've picked up 21 attempts to infect my PC, all unsuccessful.
     
  5. d0nut

    d0nut

    991
    Dec 5, 2012
    Can you post what thread and page # so we don't go there at least?
     
  6. jpm2

    jpm2

    Nov 19, 2014
    It's not just in this subforum or a particular thread.
    There quite a few embedded pictures, videos, and ad's that my software block.
    It's like that in every forum on the net that allows 3rd party content.
     
  7. marthinus

    marthinus

    Dec 10, 2006
    Page 11, but I believe the below is true. I have been getting similar notifications on parts of the forum and other forums.

     
  8. d0nut

    d0nut

    991
    Dec 5, 2012
    Dang, I must've missed that thread then. I haven't opened it and won't now.

    No other problems browsing the other threads on work or home PC.

    McAfee at work, AVG at home with no issue.
     
  9. GermanyChris

    GermanyChris

    Feb 18, 2015
    Linux...no issues
     
  10. RevDevil

    RevDevil Super Evil Supermod Staff Member Super Mod

    Nov 9, 2009
    PM me a link and I will review and kill the offending post. If something is embedded, it needs to be removed asap.
    Thanks

    Terrific for you, but how exactly is this helpful to the rest of the members that use Windows or Mac? :confused:
     
  11. jpm2

    jpm2

    Nov 19, 2014
    Haha, yeah.
    I use windows and have no problems, it has built in software that blocks this stuff, called tracking protection and activeX filtering. Since I started using that years ago (starting with XP), my anti-virus/adware rarely/never detects anything.

    Tried Linux a few times over the years, it's good for specific tasks, but inconvenient for the casual user.
     

Share This Page