BladeForums loading problem

Discussion in 'Tech Support, General Q&A, Site Feedback & More' started by metalhead357, Jan 23, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. metalhead357

    metalhead357

    281
    Sep 2, 2012
    When I try to pull up Blade Forums nine times out of ten it doesn't work and I get the following message.
    I thought my internet might be bogged down but I have the highest package just running two computers and a few phones so that can't be it. Everything else loads fine so I was wondering if this was just me or if anyone else had this issue? Thanks for any help in advance.

    [​IMG]
     
  2. 338375

    338375

    Nov 4, 2006
    Things like this are usually posted in the Tech subforum, and a lot of times you will be able to see if anyone else is having issues.

    I've had the same thing pop up as you did, and there have been a couple times I will get a " Bad request ". It seems to be working much better now though
     
  3. Morrow

    Morrow Don't make this weird

    Apr 11, 2007
    Let's get this to the right forum.
     
  4. RevDevil

    RevDevil

    Nov 9, 2009
    I too have had some issues like this lately.
     
  5. Keith Montgomery

    Keith Montgomery

    May 9, 2000
    I've had problems loading the forum every day for the last week. One day I couldn't get it to load for a couple of hours.
     
  6. Jaxx

    Jaxx Moderator Moderator

    Jan 18, 2006
    I'm also experiencing difficulties. Forum downtime, slow page loads/reloads, very slow post submissions...and a much increased amount of dreaded double taps... This seems to be worsening over all, but there are times when it isn't bad, then others where I just walk away because everything becomes very sluggish. This is happening on both my laptop (Win07, Chrome/Firefox/IE8) & phone (Android, stock browser).
     
  7. RevDevil

    RevDevil

    Nov 9, 2009
    Happening to me on:
    IPad 3
    Win7
    Droid
     
  8. Thomas Linton

    Thomas Linton

    Jun 16, 2003
    Problems come and go for me over last three days.
     
  9. Ken44

    Ken44

    Jun 29, 2005
    Have been having problems with page loads/reloads for about a week. Widows 7.
     
  10. DCL Knives

    DCL Knives

    783
    Jun 6, 2012
    It's been pretty slow for me in last week on my iPad as well.
     
  11. Spark

    Spark HPIC - Hatas gonna Hate Staff Member Administrator Super Mod Moderator

    Oct 2, 1998
    We're trying to track this down. The problems are ongoing and happening across multiple servers.
     
  12. Spark

    Spark HPIC - Hatas gonna Hate Staff Member Administrator Super Mod Moderator

    Oct 2, 1998
    Turns out there was a coordinated bot attack that hit most of our servers and was eating up CPU & swap file space. Fun! Firewall has been updated
     
  13. RevDevil

    RevDevil

    Nov 9, 2009
    Much better now. :D
     
  14. Jaxx

    Jaxx Moderator Moderator

    Jan 18, 2006
    Thanks, Spark! Definitely improved performance today. :thumbup:
     
  15. Ken44

    Ken44

    Jun 29, 2005
    Thanks, Spark. Working great today.
     
  16. roughedges

    roughedges

    Oct 3, 2004
    Same here. It was getting pretty bad but no problems today. It is nice to see that Spark takes site security and such seriously.
     
  17. knife hunter

    knife hunter "Die Hard Hog" Moderator & Dealer Moderator

    Dec 5, 2007
    Not here. I just spent all day. Atleast the past 4 hours doing one of best sales threads ever. I hit preview which worked. went to edit and when i hit backspace instead of backing up. it took me back in pages to where I sent a pm earlier this morning. all lost

    somebody shoot me:D
     
    Last edited: Jan 30, 2013
  18. Ken44

    Ken44

    Jun 29, 2005
    Yesterday was better, but today the loads/reloads are very slow again.
     
  19. jill jackson

    jill jackson

    Sep 5, 2006
    Locked out for about ten hours until about an hour ago.
     
  20. Steven65

    Steven65 Traditional Hog Platinum Member

    Mar 11, 2008
    Yeah we had a little outage there.......Maybe Spark was doing some site DIY?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page