EDC XIII Which knife or knives are you carrying today?

07BTfIJ.jpg
Had these two with me today

I am packing gifts with the orange company.
This year has become a year of discovery for me. New job, new people, new cities, new knives. First, Sebenza 25, which I have avoided for many years. Now here is the OTF from Microtech.
A very cool knife!
I'm going to dance a little and put it in a box, wrap it in pretty paper, and hide it in the closet.
And on the first of January, my daughter will open all the gifts under the tree, twirl it in her hands, and say: "This is for dad." Because everyone in our family should receive gifts on New Year's Eve.
:))
37326459.jpg

Last edited:
Упаковываю подарки с оранжевой компанией.
Этот год стал для меня годом открытий. Новая работа, новые люди, новые города, новые ножи. Во-первых, Sebenza 25, которого я избегал много лет. А вот и OTF от Microtech.
Очень крутой нож!
Я собираюсь немного потанцевать и положить это в коробку, завернуть в красивую бумагу и спрячу в шкаф.
А первого января дочка откроет все подарки под елкой, покрутит в руках и скажет: «Это папе». Потому что каждый в нашей семье должен получить подарки в канун Нового года. :))
37326459.jpg
Ja ja danke

Упаковываю подарки с оранжевой компанией.
Этот год стал для меня годом открытий. Новая работа, новые люди, новые города, новые ножи. Во-первых, Sebenza 25, которого я избегал много лет. А вот и OTF от Microtech.
Очень крутой нож!
Я собираюсь немного потанцевать и положить это в коробку, завернуть в красивую бумагу и спрячу в шкаф.
А первого января дочка откроет все подарки под елкой, покрутит в руках и скажет: «Это папе». Потому что каждый в нашей семье должен получить подарки в канун Нового года. :))
37326459.jpg
I don’t understand Russian, but I do understand pictures… Very sexy orange Military!

How are Russian knife laws? Are there any knife laws at all?

Back