1. Click here to enter the drawing for your chance to win an Ontario Knives Spec Plus SP8 Machete Survival Knife & Ka-Bar Dozier Folding Hunter, , Bladeforums.com swag or memberships!

    Be sure to read the rules before entering, then help us decide next week's giveaway by hitting the poll in that thread! Entries close at midnight, Saturday Sept 7!

    Once the entries close, we'll live stream the drawing on Sunday, Sept 8 at 5PM Eastern. Tune in to our YouTube channel TheRealBladeForums for a chance to win bonus prizes!

    Questions? Comments? Post in the discussion thread here

Why does the new software not hold my login?

Discussion in 'Tech Support, General Q&A, Site Feedback & More' started by Lavan, Jul 20, 2017.

  1. elnero

    elnero Gold Member Gold Member

    221
    Feb 25, 2017
    Seems to be working fine now here.
     
  2. slg98

    slg98 Cove Dweller Gold Member

    Jul 7, 2013
    So far working great..!!:thumbsup:

    ..TX
     
  3. shinyedges

    shinyedges Unfaltering Love & Undeviating Will

    Jun 5, 2012
    Even the logo can be clicked without logging me out now. Awesome, many thanks kevin.
     
  4. extrastout

    extrastout Gold Member Gold Member

    Mar 10, 2013
    lol
     
  5. Vaporstang

    Vaporstang Gold Member Gold Member

    Apr 8, 2014
    Working - Thanks!
     
  6. Ajack60

    Ajack60 Platinum Member Platinum Member

    Apr 21, 2013
    So far so good. :)
     
  7. Ironically, this morning, I came across one stumbling block. In clicking on a linked (BF) thread in reading a post, the link began with 'http://www.bladeforums.com', and that logged me out while connecting me to that thread under 'https' in the address bar. I'd earlier read or seen (or maybe figured out) that if the links begin with 'https://bladeforums.com' (including the 'https' AND omitting the 'www'), they work as they should, without logging me out. I manually edited the URL in the address bar to omit the 'www', and was immediately connected to the thread under my own account.

    With all the thousands upon thousands of older 'www' BF links embedded in users' posts on the site, I don't know that this is something easily fixed by you or your staff alone. It may come down to making everyone aware of the pitfall in those, and relying on members to (eventually) edit/correct those links they've embedded in their own posts. OR, maybe there's some sort of parsing/script solution to redirect, I don't know.

    At any rate, I'm thankful for all effort by you and your staff, in working the bugs out. :thumbsup:


    David
     
    Last edited: Sep 10, 2017
  8. palonej

    palonej Platinum Member Platinum Member

    Aug 5, 2015
    Haven't been booted for a while now.
    Good work Kevin!!
    Thanks.
    Joe
     
  9. shinyedges

    shinyedges Unfaltering Love & Undeviating Will

    Jun 5, 2012
    lol What exactly?

    Whining like a little *cough* and then starts loling. To funny.
     
  10. shinyedges

    shinyedges Unfaltering Love & Undeviating Will

    Jun 5, 2012
    The bladeforums logo was the only thing logging me out for weeks now. So I stopped clicking on it and hadn't been logged out.

    Https:// worked like a charm. The only thing that needed fixing was the logo and bam now that works too. Perhaps other devices differed. Shrug.
     
  11. palonej

    palonej Platinum Member Platinum Member

    Aug 5, 2015
    Same here Chris. Working fine now for me too.

    Haven't seen you around much lately brother. Hope you and the fam are doing well my friend.
    Joe

     
  12. shinyedges

    shinyedges Unfaltering Love & Undeviating Will

    Jun 5, 2012
    Sup Joe, been busy lately. Family is good though. Hope you and the beautiful lady are doing good as well.
     
  13. Ed Ricketts

    Ed Ricketts Gold Member Gold Member

    Oct 7, 1998
    Still having the same problem as of 5 min ago...fwiw, im using Opera. No idea if that makes a diff.
     
  14. Spark

    Spark HPIC - Hatas gonna Hate Staff Member Administrator Super Mod Moderator

    Oct 2, 1998
    Clear your cookies and what's your bookmark say
     
  15. extrastout

    extrastout Gold Member Gold Member

    Mar 10, 2013
    Yup you are the joke. everyone was complaining and not getting any answers for a long time.....call them out too, or hide behind that red mask.....brown nose
     
  16. shinyedges

    shinyedges Unfaltering Love & Undeviating Will

    Jun 5, 2012
    Ok Internet tough guy. This isn't the forum for your shenanigans. But there is a forum for that.
    This isn't the first or last technical issue to happen since I've been a member, and Kevin does in fact address them. Maybe not to your time line but then again, who the hell are you?

    I suggest you calm down and enjoy the site.
     
  17. Rich S

    Rich S

    Sep 23, 2005
    Still having problems with staying/keeping my log-in. I've cleared cookies and have browser set to remember passwords, etc.

    Rich
     
  18. RevDevil

    RevDevil Super Evil Supermod Staff Member Super Mod

    Nov 9, 2009
    Easy does it kids, no need to get pissy, take it to email. Stop crapping in this thread.
    @shinyedges and @extrastout
     
  19. shinyedges

    shinyedges Unfaltering Love & Undeviating Will

    Jun 5, 2012
    Rock steady, charlie.
     
  20. Thin-Slice

    Thin-Slice

    Jul 4, 2016
    Just noticed new thing about login in.

    For now it does keep me loged in but if I am viewing a post and click on the link (to another post here) it logs me out and also only able to view that specific post. Do NOT see any replies in that thread. Not sure if its the person adding the link in their post/signature is doing it wrong or not but it logs me out.

    This is repeatable so it must be something with site. Just fyi

    EDIT: by the way its using safari on my ipad
     

Share This Page